Despre Noi

Despre Parcuri Industriale Bihor

Parcuri Industriale Bihor, este o companie publică subordonată Consiliului Județean Bihor, înființată în anul 2012. Principalele activități ale societății sunt administrarea parcurilor industriale din județ și atragerea de investitori.
De asemenea, suntem un liant între investitorii români și străini și instituțiile publice din județ. Oferim suport tuturor celor interesați de oportunitățile de investiții în Bihor, dar și investitorilor după localizarea în parcurile industriale administrate de societate.
Prin procedura de înființare a parcurilor industriale se dorește promovarea județului Bihor ca destinație atractivă pentru investitorii străini și autohtoni și să dezvolte parteneriate cu piața muncii.
În luna decembrie 2016 s-a obținut titlul de parc industrial pentru o suprafață de teren de 9,3 hectare din comuna Tileagd.
Titlul de parc industrial pentru terenul cu o suprafață de 5 hectare situat în orașul Săcueni, a fost obținut prin ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice numărul 5425 la data de 3 august 2018.
PROCEDURA OPERAȚIONALĂ privind raportarea abaterilor etice, a neregulilor sau a oricăror încălcări ale legii prin dispozitivele de alertă profesională (avertizare de integritate)