LA SĂCUENI S-A OBȚINUT TITLUL DE PARC INDUSTRIAL

Societatea Parcuri Industriale Bihor a obținut prin Ordinul viceprim-ministrului, ministerul dezvoltării regionale și administrației publice nr. 5425 din 03.08.2018, titlul de parc industrial pentru terenul situat pe teritoriul administrativ al orașului Săcueni.

Terenul are o suprafață de 5,03 ha și este de tip Green field. Parcul Industrial Săcueni are un mare avantaj, acela că este localizat într-o zonă aflată în plină ascensiune economică în vecinătatea punctului vamal Săcueni – Létavértes.

Prin crearea Parcului Industrial, Societatea își propune atragerea de investitori, dezvoltarea de activități economice, afaceri profitabile capabile să genereze un număr însemnat de locuri de muncă.

În primăvara anului viitor urmează să înceapă lucrările pentru introducerea utilităților.

  Titlul de parc industrial conferă operatorilor economici care vor alege să funcționeze aici, dreptul la facilitățile prevăzute de art. 20 din Legea 186/2013, privind constituirea și funcționarea parcurilor industriale precum și cele prevăzute de art. 456 alin (1) lit. j) și art. (1) lit n) din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificările și completările ulterioare în condițiile respectării unor reglementări europene și românești specifice acestui domeniu.