Noutăți

Angajăm: Consilier juridic șef de compartiment

Condiții generale

– are cetăţenia română sau cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România

– nu a fost condamnat(ă) definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

– studii superioare juridice absolvite cu diplomă de licenţă;

– experiență profesională de minim 5 ani pe posturi cu studii superioare în specialitatea juridică;

– conceperea şi conducerea proceselor specifice administrării afacerilor;

– cunoaşterea şi înţelegerea negocierii internaţionale şi acordarea de asistenţă în fundamentarea poziţiei negociatorului în procesul de negociere comercială internaţională

– cunoştinţe IT nivel mediu în utilizarea Microsoft Office;

–  cunoștințe avansate de limba engleză scris și vorbit

– permis de conducere categoria B

 

Condiții specifice postului

  • capacităţi de previziune, organizare, decizie, coordonare a anumitor proceduri interne, control-evaluare
  • capacitate de autoorganizare şi prioritizare a sarcinilor
  • atenţie sporită pentru detalii;
  • disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu în ţară

     

    Persoanele interesate sunt rugate să îşi trimită CV-ul pe adresa de email: office@investinbihor.com, sau își pot depune CV-ul direct la punctul de lucru al Societății – str. Gheorghe Dima nr. 3 et. 1, Oradea, până în data de 21 februarie 2020, ora 16.00.

    Persoanele selectate vor fi contactate și programate ulterior pentru un interviu.

Mai multe detalii

ANGAJĂM: INGINER CONSTRUCTOR

Începând cu data de 01.01.2019, Societatea PARCURI INDUSTRIALE BIHOR S.A. intenționează demararea procedurii pentru angajarea unui inginer constructor.
CV-uile se pot transmite la adresa de e-mail: office@investinbihor.com, până în data de 31 ianuarie 2019, iar persoanele selectate pe baza CV-urilor vor fi anunțate telefonic sau prin e-mail cu privire la data si ora susținerii interviului.
Pentru informații suplimentare va rugăm sa ne contactați pe adresa de e mail office@investinbihor.com.

ÎN VIZITĂ LA VIITORII ANGAJATORI

Elevii, însoțiți de directorul Liceului Tehnologic nr. 1 din Cadea, au desfășurat dimineața, un adevărat tur de forță. Companiile partenere ale școlii profesionale în care, începând cu acest an, funcționează clasele în sistem dual, și-au prezentat oferta, dar și condițiile în care elevii își vor desfășura orele de practică.

KARANCSI BÉLA, director, Liceul Tehnologic nr. 1, Cadea: „Am fost la patru firme cu copiii de la Liceul Tehnologic din Cadea. După cum am observat, copiii sunt foarte încântați de acest lucru. Este primul lor contact cu o fabrică și sper că în continuare vom putea colabora bine cu firmele respective”

Una dintre companiile partenere are, la Oradea, divizia tehnologie de eșapare în cadrul căreia sunt produse țevi și catalizatoare pentru industria de autoturisme.

LOREDANA DERȘIDAN, reprezentant Eberspächer Exhaust Technology Romania: „Ne bucurăm să colaborăm cu școala din Cadea și să avem în cadrul companiei noastre viitori sudori. În cadrul companiei avem momentan experți pe partea de sudură cu ajutorul cărora vom putea să instruim copiii în ceea ce privește sudura atât ca și tehnică, și vor avea posibilitatea să și exerseze partea practică în cadrul companiei noastre.”

Școala Profesională în Sistem Dual reprezintă alternativa de excelență pentru criza forței de muncă. Modelul Școlii Germane Kronstadt preluat de la Brașov a fost implementat, din acest an, în școlile profesionale din Beiuș, Cadea și Ștei.

HIZO ZOLTÁN, Consiliul Județean Bihor: „Și-au văzut viitoarele locuri de muncă, și-au cunoscut viitorii colegi pentru că nu-i așa, în practică vor veni aici, vor fi în firme. Din anul II, jumătate de an vor lucra efectiv practica în firme, iar în anul III, 80% din timp și-l vor petrece aici, astfel încât la finalul instruirii, firmele să beneficieze de oameni instruiți.”

Elevii de la Cadea au vizitat companiile Eberspächer Exhaust Technology, Faist Metalworking, Selina și Drumuri Orășenești. În școlile profesionale în sistem dual sprijinite de Consiliul Județean și Asociația Bihor West Professional au fost constituite două clase cu profil sudură, o clasă operatori unelte cu comandă numerică și una de mecanic auto/tinichigii. Elevii din Beiuș și Ștei urmează să viziteze companiile partenere în săptămânile viitoare.

Au fost alocaţi banii pentru introducerea gazului în parcul industrial din Tileagd

Consilierii judeţeni au aprobat marţi, 12 decembrie 2017, banii necesari pentru introducerea gazului în parcul industrial din Tileagd prin majorarea capitalului social al SC Parcuri Industriale Bihor SA, societatea care administrează platformele industriale din judeţ. Cei 999.700 de lei alocaţi vor fi folosiţi integral pentru introducerea reţelei de gaz în parcul industrial, însă de această investiție vor beneficia și locuitorii comunei Tileagd.

Mai multe detalii →

Autorizații pentru infrastructura de gaz în parcurile industriale din Bihor

În urma demersurilor începute la sfârșitul lunii septembrie, prinde contur proiectul privind introducerea gazului în localitățile care vor găzdui parcurile industriale ale societății Parcuri Industriale Bihor. În acest sens, în cazul Parcului Industrial Tileagd a fost eliberat acordul de acces privind conectarea la conducta de transport gaze naturale Biharia – Aleșd.Mai multe detalii →

Schimbări la vârful societății Parcuri Industriale Bihor

Începând cu data de 9 octombrie 2017 Societatea Parcuri Industriale Bihor are un nou director. Este vorba despre MARIUS MUDURA, economist de profesie, cu o experiență de 14 ani în managementul din sectorul privat și 3 ani de experiență în administrația publică. Marius Mudura face parte din Consiliul de Administrație al companiei din luna iunie 2017 și îndeplinește toate condițiile pentru ocuparea acestei funcții.Mai multe detalii →